Dette er permisjon.com

Har du pappapermisjon og lurer på hva du kan finne på i permisjonen?
På permisjon.com har vi som mål å teste ut aktiviteter som man kan gjøre i permisjonen, og skrive om disse for å gi inspirasjon til andre som også er i pappapermisjon. På sikt håper vi å samle en variert oversikt over ulike aktiviteter for både pappa og poden.

Alle aktivitetene som testes ut legges ut fortløpende og vil dukke opp under toppmenyen «aktiviteter». Hver aktivitet beskrives detaljert, og rundes av med en oppsummering og karaktergivning til aktiviteten med begrunnelse. Karaktergivningen består av 1 til 10 smilefjes for pappa, og 1 til 10 smilefjes for babyen.
En aktivitet som vi vurderer som bra for babyen og ikke så bra for pappaen kan for eksempel få karakteruttelling som under:

For pappa:
For baby:

Har du forslag til aktiviteter som kan testes ut?
For å få en mest mulig variert oversikt over aktiviteter, tar vi gjerne imot innspill på aktiviteter som kan testes ut. Dersom du er interessert i å være med på å teste ut aktiviteter, hører vi også gjerne fra deg!

Ta kontakt via «kontakt oss» i toppmenyen, eller send en e-post til:
pappa@permisjon.com

pappa og baby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s